İşletme Bilimine Giriş Dersi Kapsamında Gerçekleştirilen Şirket Ziyaretleri

19 Tem

2023-2024 Eğitim yılı güz döneminde İşletme Bölümü 1. Sınıflarına Doç. Dr. Faruk Kerem ŞENTÜRK tarafından verilmekte olan İşletme Bilimine Giriş dersi kapsamında işletmenin 8 temel fonksiyonunu yakinen görmek ve deneyim sahibi kişilerden bilgi almak adına dersi alan öğrenciler tarafından şirket ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Sektör yöneticileri ile yapılan görüşmeler neticesinde onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanılmış ayrıca teorik dersler sonrası yapılan görüşmeler sınıf içerisinde değerlendirilmiştir. Aşağıda yapılan her bir görüşmeye dair ayrıntılı bilgiler yer almaktadır.

1. Öğrecilerimiz Şuranur KARATEPE, Beyzanur ARSLAN, Gökçe AKYOL, Berivan DELİ ve Ayşe Nur GÜNER KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI DÜZCE Cedidiye Şube Müdürü Sayın Tamer YARDIM ile yaptığı görüşmeler doğrultusunda Finans alanında yöneticimizin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize katkıları için teşekkür ederiz.

2. Öğrencilerimiz Serap KILIÇ, Seyfettin Miraç BAYRAM, Rıdvan KARAMAN, Furkan Verdi ve Rihab ALQEDRA ÖZEL DÜZCE ÇAĞSU HASTANESİ Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Merve KONAK ile yaptığı görüşmeler doğrultusunda Halkla İlişkiler alanı hakkında bilgiler edinmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize katkıları için teşekkür ederiz.

3. Öğrencilerimiz Elsad QURBETLİ, Sıla AYAR, Awab ELHADI, Osman MAMOUN, Sudenaz AKBABA DÜZCE CAM Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Necati KARAMANOĞLU ile yaptıkları görüşme doğrultusunda Cam Sektörü ve Pazarlama alanında Sayın Necati Bey’in değerli deneyim ve tecrübelerinden faydalanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

4. Öğrencilerimiz Ahmet TÜRKÜN, Aleyna ŞAHİN, Sevde ELİBOL, Sultan Hatice GÜNER, Tuba Ceren ŞEFKAT PEKİNTAŞ CONSTRUCTION Genel Müdürü Sayın Faruk DARIYERLİ ile yaptıkları görüşmeler doğrultusunda yönetim ve finans alanında değerli bilgiler edindiler. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

5. Öğrencilerimiz Gamze ÇINAR, Zehra AKDAĞ, Nurdan SAĞLAM, Tuğba ÇİÇEK, Furkan KÖSE DÜZCE BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRÜ Sayın Mehmet Ali KAHRAMAN ile yaptıkları görüşme doğrultusunda İnsan Kaynakları alanında bilgi ve tecrübe edinmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

6. Öğrencilerimiz Serap AKTAŞ, Dilan YILDIZ, İclal Arzu EROĞLU, Berfin ÖNEL, Sudenaz KURU, Busenaz BALA 3-S MÜHENDİSLİK Üretim Müdürü Sayın Burak ALTINIŞIK ile yaptığı görüşmeler doğrultusunda Üretim alanında değerli bilgiler edindiler. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

7. Öğrencilerimiz Zeynep TEKİR, Yasemin ALAN, Emre ATAŞ, Keremcan ÇAKIR, Nedim Faruk ÖZMEN DÜZCE PEKİNTAŞ CONSTRUCTION şirketi İnsan Kaynakları Sorumlusu Sayın Yunus Emre ZORAL ile yaptıkları görüşme doğrultusunda insan kaynakları konusunda değerli bilgiler edinmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

8. Öğrencilerimiz Mustafa Furkan BAYINDIR, Umut Narin, Ümit YILMAZ, Oğuzhan SÖĞÜT ve Murat GÜMÜŞALAN Düzce’de faaliyet gösteren KUM MUCİT A.Ş. Sahibi ve yöneticisi Hasan KUM ile görüşme gerçekleştirmişlerdir. Görüşme esnasında Hasan Bey’in üretim alanındaki icatları hakkında bilgi almışlar ve tecrübelerinden faydalanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

9. Öğrencilerimiz Aliye Zeren, Meryem SOYUK, Hilal YILDIZ, Tuğçenur BOLAT, Şevval YAYLACI UNILABEL İSTANBUL TEKSTİL şirketi İnsan Kaynakları Yöneticisi Sayın Öznur Ünal KILIÇ ile yaptıkları görüşme doğrultusunda insan kaynakları alanı ile ilgili bilgiler edinmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.

10. Öğrencilerimiz Mehmet Yusuf AYDIN, Göktuğ ÖZTÜRK, Mertcan ÇALIK, Aysu ÇOLAK, Yakuphan Baran ÖKSÜZ Düzce TEKNOROT AR-GE Sorumlusu Sayın Hüseyin SÜZEN ile yaptıkları görüşme doğrultusunda üretim ve özellikle AR-GE alanında güncel bilgiler edinmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, değerli yöneticimize teşekkür ederiz.