İşletme Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Akademik Başarısı

07 Oca

9. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi (9. TLÇK), 15-17 Nisan 2021 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle İlmi Etüdler Derneği, Kocaeli Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşmesi planlandı. O dönemde ortaya çıkan küresel salgın nedeniyle kongre yüz yüze gerçekleştirilemedi. Katılımcılar tarafından ortaya konulan emeğin kalıcı hale dönüşmesi amacıyla bu kitap yayınlanmıştır. 9. TLÇK Bildiriler Kitabı, kongreye gerçekleşen 650 başvuru arasından kabul edilen tebliğlerden hazırlanmış kapsamlı bir derlemedir. Kongre’ye kabul edilen 117 bildiri sonrasında hakemlik ve editörlük süreçlerinden geçirilerek 4 ciltlik bir kitapta toplanmıştır.

Düzce Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İşletme Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden; Abbas ÇAKIR (Çevresel Duyarlılığın Yeşil (Ürün) Satın Alma Davranışına Etkisi), Merve BAYRAKTAR (İçsel Pazarlama Uygulamalarının İçsel Markalamaya Etkisi), Nebahat Tuğçe GÜMÜŞ (Kişilik Özelliklerinin Hedonik Satın Davranışı Üzerindeki Etkisi: Düzce Örneği) ve Zeynep KAYA  (Yaratıcı Kişilik Özelliklerinin Sosyal Problem Çözme Becerisine Etkisi: Düzce Üniversitesi Örneği) 9. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongres'ne Başvuru yapmıştır. Hakemlik ve Editörlük süreçlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerimizin bildirileri, 9. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi Bildiriler Kitabı -II' de yayınlanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

9. Türkiye Lisansüstü Çalışmalar Kongresi Bildiriler Kitabı -II için aşağıdaki linki tıklayınız.