Covid-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerimiz ve Covid-19 Testi Pozitif Olmadığı Halde Temaslı Olan Öğrencilerimiz Hakkında

12 Oca

Değerli Öğrencilerimiz,

Final sınavları süresince;

1) Covid-19 testi pozitif olan öğrencilerimiz, bu durumlarını gösteren test sonucunu, aşağıda örneği bulunan dilekçe ile birlikte birimin e-posta adresine ulaştırarak, mazeret sınavı hakkı talep edebileceklerdir.

Covid-19 testi pozitif olmadığı halde temaslı olan öğrencilerimiz için süreç aşağıdaki gibidir:

2) Temaslı ve PCR testi negatif, HES'te "Risksiz" yazan, aşıları tam sayıda yapılmış öğrencilerimiz sınavlara girebilir.

3) Temaslı, HES'te Riskli görünen, aşıları hiç olmayan ya da eksik olan, zorunlu olarak karantinada olan öğrencilerimiz sınavlara giremez. Bu Öğrencilerimiz karantinalarının bittiği gün alacakları PCR negatif sonucunu, zorunlu karantinada olduklarını gösteren ekran görüntüsünü ya da resmi kuruluşlardan alacakları belgeleri, aşağıda örneği bulunan dilekçe ile birimin e-posta adresine ileterek, mazeret sınavı hakkı talep edebileceklerdir.

Başarılar…

Örnek Dilekçe İçin Tıklayınız!