SEKTÖR ZİYARETLERİ

23 Oca

Öğrencilerimiz bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak amacıyla birçok sektör ziyareti gerçekleştirmiştir. Bu bağlamda "İnsan Kaynakları" alanında yapılan ziyaretlere yönelik bilgiler paylaşılmaktadır. Tüm sektör yöneticilerimize, öğrencilerimize sağlamış olduğu katkılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Melike SAYIN, Müzeyyen KORMAN, Melih Tarık ESER ve Muhammet ÜNLÜ isimli öğrencilerimiz tarafından Seç Sigorta' dan Efe ÖZKAN SERT ile görüşme yapılmıştır. Hem öğrencilerimize hem de Efe Özkan Bey'e teşekkür ederiz.

Seç Sigorta
SEÇ SİGORTA

Osman AYKUT, Selim Harun YÜKSEL, Melih ÇELEBİ, Saeed Mohammed ABDULWASEA ve Nimo Mohamed KAHIE isimli öğrencilerimiz tarafından Teşvik Akademi'den Ahmet KUŞÇU ile görüşme yapılmıştır. Hem öğrencilerimize hem de Ahmet Bey'e teşekkür ederiz.

TEŞVİK AKADEMİ

Feyzanur ARSLAN, Elif BİLİBEY, Zeynep SOLMAZ, Fatma Nesrin SANCAK ve Kadircan DURAN isimli öğrencilerimiz tarafından Düzce Belediyesi' nden Fatih BAŞAR ile görüşme yapılmıştır. Hem öğrencilerimize hem de Fatih Bey'e teşekkür ederiz.

DÜZCE BELEDİYESİ